Navigation


RSS: inläggMakeup remover

2011-04-08 @ 16:19:09, Allmänt, , Kommentarer (0)

Jag undrar EN sak, hur tar ni bort eran makeup? Jag andvänder en makeup remover, inte något särskilt märke utan provar alla;) Men många andvänder makeup remover-wipes typ "näsdukar" som tar bort makeup, eller så tar de bort med vatten (dålig idé enligt mig). Men vad andvänder ni?


Nails!

2011-04-05 @ 19:03:15, Allmänt, , Kommentarer (0)

Det här inlägget kommer att handla om naglar + tips om naglar + säkert något mer ;)

Om man inte vill slösa så mycket på lösnaglar så kan man faktiskt "spara" sina egna, tro mig, det går. Alltså inte spara i en ask:) utan låta de växa. Det blir snyggt om man tar hand om de, filar, andvänder nagelolja, nagelstärkare och äter saker som är bra för naglarna. Det finns massor av andra sätt som får naglarna att se bra ut men jag tror att ni vet ungefär vad som behövs så att de blir snygga.
I början så är det ganska svårt att måla mönster på naglarna, allt som krävs för att bli bra är att träna, träna, träna. På en kompis, på sina tånaglar eller vad man nu vill. För att göra prickar kan man andvända en "prick-görare". Haha, vet inte vad den heter med det är typ en lång sak som har en rund sak på slutet som man doppar i nagellacket och prickarna blir perfekta. Om man inte har en sån så kan man andvända slutet på ett hårspänne, det här:

Annars så kan man bara försöka göra prickar vanligt, med penseln som finns i nagellacket. Och om man verkligen inte vill göra mönster själv så kan man köpa nailart stickers som finns typ i varje affär. En bra sak som man måste ha när man gör mönster är en tunn pensel, det är ännu bättre om man har olika i olika storlekar. Det finns också nagellack som har extra tunna penslar. Och som jag skrev i det förra inlägget så är starka färger på topp nu så tveka inte med att andvända de;)


Färger

2011-04-04 @ 19:44:15, Allmänt, , Kommentarer (0)

Något som är riktigt snyggt nu till våren är FÄRGER, inte svart eller vitt utan chock-rosa, blått, rött, gult etc.
Inte bara på kläder utan på smink också, en färgglad make-up = snyggt! Fast kom ihåg, överdriv inte;)


Depend: Falska Ögonfransar

2011-04-03 @ 21:10:15, Allmänt, , Kommentarer (1)

Ville bara tipsa om GRYMMA lösögonfransar från Depend. De heter Artificial Eyelashes 3 och är ganska tjocka så de kan vara ganska knepiga att limma på, men när man väl kan det så är det jätte lätt! :)

Ett lite dyrare alternativ är MAC 1 Lash.

Och om man vill ha något lite annorlunda och... fjädrigt så kan man prova MAC 42 Lash.


1 April idag!

2011-04-01 @ 20:20:01, Allmänt, , Kommentarer (0)

Äntligen är det april, har väntat såå länge. Fast vädret gick åt skogen så man är inte på världens bästa humor.
Iaf har ni lurat någon idag? Det har jag, massor faktiskt, människor är så lättlurade ibland;) Idag börjar Talang 2011, ska ni kolla? Tror jag ska för ibland så är det ganska roligt, man undrar vad några personer som är med tänker med? Men det är lite synd om juryn ibland, för om nån som typ suger kommer och typ är så full av hopp så vet de inte vad de ska säga:) Men orkar inte skriva mer så god natt.