Navigation


RSS: inläggNails!

2011-04-05 @ 19:03:15, Allmänt, , Kommentarer (0)

Det här inlägget kommer att handla om naglar + tips om naglar + säkert något mer ;)

Om man inte vill slösa så mycket på lösnaglar så kan man faktiskt "spara" sina egna, tro mig, det går. Alltså inte spara i en ask:) utan låta de växa. Det blir snyggt om man tar hand om de, filar, andvänder nagelolja, nagelstärkare och äter saker som är bra för naglarna. Det finns massor av andra sätt som får naglarna att se bra ut men jag tror att ni vet ungefär vad som behövs så att de blir snygga.
I början så är det ganska svårt att måla mönster på naglarna, allt som krävs för att bli bra är att träna, träna, träna. På en kompis, på sina tånaglar eller vad man nu vill. För att göra prickar kan man andvända en "prick-görare". Haha, vet inte vad den heter med det är typ en lång sak som har en rund sak på slutet som man doppar i nagellacket och prickarna blir perfekta. Om man inte har en sån så kan man andvända slutet på ett hårspänne, det här:

Annars så kan man bara försöka göra prickar vanligt, med penseln som finns i nagellacket. Och om man verkligen inte vill göra mönster själv så kan man köpa nailart stickers som finns typ i varje affär. En bra sak som man måste ha när man gör mönster är en tunn pensel, det är ännu bättre om man har olika i olika storlekar. Det finns också nagellack som har extra tunna penslar. Och som jag skrev i det förra inlägget så är starka färger på topp nu så tveka inte med att andvända de;)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback